אולם אירועים במרכז הארץ

מי אמר שערב הטעימות הנערך עם  אולם אירועים בנס ציונה הוא ערב המסתכם אך ורק בארוחה שמכינים במיוחד עבורכם? בכדי להדגיש עבורכם עד כמה חשוב ערב הטעימות ואיזה תפקיד חיוני יש לכם בו, מוצגים בפניכם עשרת הכללים המובילים לערב טעימות מוצלח וטעים במיוחד! זיכרו: אתם אלו שיבחרו את המנות שיככבו באירוע!

 

1.דלגו על ארוחת הצהריים

אולם אירועים בנס ציונה כמו "גאיה", מכין לכם חגיגת טעמים בלתי נשכחת! מעבר לכך שמצופה לכם ערב טעים, הרי שמצופה לכם גם ערב גדוש בשלל מנות – ראשונות, עיקריות וקינוחים. אם אתם יכולים, כדאי לדלג על ארוחת הצהריים המלאה על מנת שתוכלו להגיע וליהנות ממניפת המטעמים שמכינים לכם.

 

2.נוכחות חובה!

אם חשבתם לשלוח חברים או את ההורים במקומכם לערב הטעימות, כדאי שתחשבו שוב. ערב הטעימות שמכינים לכם מיועד לכם! המטרה היא שתוכלו לטעום לפני האורחים שלכם את הטעמים הנפלאים, ולבחור עבורם מה הם יאכלו באירוע האהבה הגדול שלכם.

 

3.אם הייתם האורחים, מה אתם הייתם חושבים?

נסו לשים את עצמכם במקומם של האורחים, ולא של המארחים. המון פעמים בתור מארחים רוצים לבחור במנות המורכבות יותר ופחות בפשוטות, זאת על מנת למתג את האירוע כמיוחד יותר. לכן, כדאי שתשימו את עצמכם בנעליהם של האורחים ותנסו להבין מה אתם הייתם רוצים לטעום וממה הייתם אתם נהנים באירוע.

 

4.אל תשכחו את ההורים בבית

ההורים שלכם לוקחים חלק בפעיל בהפקת האירוע, כך שאין סיבה שהם לא יגיעו גם אל אולם אירועים בנס ציונה כמו "גאיה". ההורים שלכם יכולים לייצג את קהל האורחים המבוגר יותר ולבחור עבורו את המנות הפשוטות והקלאסיות יותר שקהל זה אוהב יותר בדרך כלל. מעבר לכך, זה כבוד גדול עבורם להיות איתכם באורחה חגיגה שכזו.

 

5.בערב הטעימות לא סופרים קלוריות

לא משנה כלל אם התחלתם אימוני כושר, ספירת קלוריות ותפריט דיאטטי לקראת האירוע: בערב הטעימות לא סופרים קלוריות, אלא נהנים. הרשו לעצמכם ערב אחד ליהנות מארוחה עשירה, מפנקת ומלכותית. למחרת? תוכלו לחזור במלוא הכוח והמוטיבציה לשגרה.

 

6.האם ידוע לכם על אלרגיות של אורחים?

ערב הטעימות הוא הזדמנות נפלאה ליידע את הצוות הקולינארי ואת מנהל האירועים שלכם לגבי אלרגיות ורגישויות שונות של האורחים. בכל אירוע ישנם האורחים הרגישים לגלוטן, לסוכר ואורחים שלא צורכים בשר. לכן, כדאי לעדכן את הצוות הקולינארי שידאג מראש לחלופות הולמות וטעימות לנתח זה של אורחים.

 

7.העדיפו תפריט מגוון ולא קונספט

האם כדאי ללכת על אירוע קונספט קולינארי? לא כל כך. בעת שאתם בוחרים באירוע קונספט קולינארי, אתם למעשה מגישים לאורחים שלכם מנות מסוג אחד של מטבח. באופן זה המנות המוגשות לא מגוונות, ובעת שישנם אורחים שלא מחבבים את אותו המטבח, הם לא יהנו מהאוכל באירוע. העדיפו תמיד תפריט מגוון ככל הניתן שיאפשר לכל האורחים ליהנות.

 

8.הסתייעו בעזרת הצוות הקולינארי

הצוות הקולינארי של "גאיה" – אולם אירועים בנס ציונה, עומד לרשותכם לאורך כל הדרך, הסתייעו בו! יש לכם שאלה, אתם רוצים לדעת מה המרכיבים שיש במנה מסוימת ומה הדרך לבנות תפריט מנצח? הצוות הקולינארי מלווה אתכם בכל שלב באירוע וזמין לשאלות שלכם. ההצלחה של האירועים שלכם היא ההצלחה של הצוות הקולינארי, כך שמדובר על מטרה משותפת שתוכלו ביחד להכתיר אותה כצלחה!

 

9.אל תתביישו להעיר הערות

"בגאיה" ישנה הקפדה מחמירה על חומרי גלם טריים, איכותיים וטכניקות בישול והכנה מתקדמות. יחד עם זאת, לא תמיד כל הזוגות אוהבים את כל מה שמוגש להם, וזה בסדר. בדיוק בשביל הערות שלכם מקיימים את ערב הטעימות. העירו את הערות שלכם לצוות הקולינארי – החל מצורת ההגשה ועד כמות המלח במנה. הצוות פתוח להערות שלכם ויעשה הכל על מנת להתאים לכם את המנות במאת האחוזים.

 

10.הרגישו חופשי לפרגן

ומנגד, הרגישו חופשי גם לפרגן לצוות הקולינארי שעושה בשבילכם הכל! אנו מאמינים שחוויה קולינארית טובה באירוע סוללת את הדרך לעוד המון דברים טובים. האורחים שלכם מגיעים לשמוח אתכם ולראות אתכם הופכים ממאורסים לנשואים, אך הם גם מגיעים לאכול ארוחה טובה, ולכן חשוב לנו להקפיד על כל מרכיב הנכנס למנה.