גני אירועים בנס ציונה

בשנים האחרונות התפיסה של אירועי החתונה השתנתה: אם פעם הזוגות המאורסים היו מזמינים את האורחים שלהם להיות עדים בעת שהם משנים סטטוס, הרי שכיום הזוגות מבקשים להעניק לאורחים הרבה יותר. הזוגות המאורסים רוצים להעביר את האורחים חוויה, שבמידה רבה היא מבוססת על האוכל שיוגש באירוע. ב"גאיה" אנחנו מאמינים כי כל מנה קטנה שמוגשת היא מנה עיקרית, כך שההתייחסות לחומרי הגלם, הפרזנטציה והטעם הינה קפדנית. זיכרו: האוכל באירוע שלכם מטרתו אינה להשביע את האורחים, אלא להעביר אותם בחוויה קולינארית שהם טרם טעמו.

 

האוכל באירוע מייצג אתכם כמארחים

עליכם לזכור כי מעבר לכך שאת כלה ואתה חתן, לכל אחד מכם יש תפקיד נוסף וחשוב לא פחות: מארח. האורחים שלכם מגיעים להתארח באירוע שאתם תכננתם, הפקתם ועמלתם עליו רבות. הפנים של אולם אירועים במרכז הם הפנים שלכם, ובמידה רבה האוכל מייצג אתכם. האורחים שלכם יטעמו מהמנות שבחרתם עבורם, וכל ביס ממנו הם יהנו הם יודו לכם בלבם. החשיבות של הקייטרינג באולם האירועים היא חשיבות עליונה, ואם ישנם דברים לאורך הפקת האירוע שתוכלו להתפשר על טיבם, הרי שהחוויה הקולינארית חייבת להיות הטובה ביותר.

 

האורחים? כן, הם הגיעו גם לאכול

הרגע בו תבינו כי עליכם להשקיע בחוויה הקולינארית באירוע, יהיה הרגע שבו תבינו כי האורחים שלכם מגיעים בין היתר גם לאכול. האהבה הגדולה שלכם היא הסיבה, אך אירוע אינו מבוסס אך ורק על טקס חופה. האירועים המופקים כיום עם אולם אירועים במרכז כמו "גאיה", הינם אירועים בסטנדרט הגבוה ביותר. חלק בלתי נפרד מהאירוע הוא האוכל שיוגשו לאורחים, והאחריות על מנות משובחות, טעימות וצבעוניות היא לגמרי עלינו. האחריות שלכם? לבחור את המנות הנבחרות בערב הטעימות.

 

הרכיבו את תפריט האירוע בערב הטעימות

שיתוף הפעולה בין הקייטרינג של "גאיה" וביניכם יניב תוצאות טעימות במיוחד: תפריט האירוע שלכם! אנחנו עושים שימוש בחומרי גלם טריים וייחודיים על מנת להגיע לתוצרים חסרי פשרות. כל שנבקש מכם הוא להגיע אל ערב טעימות שיוכן במיוחד עבורכם, בו יהיה עליכם להיכנס אל נעליהם של שופטי מזון ולבחור את המנות החביבות עליכם ביותר. לכאורה, מדובר על ערב שבו תיהנו מיין משובח ואוכל מנחם, אך בפועל? אתם אלו שתחליטו אילו מנות יוגשו לאורחים באירוע האהבה שלכם. הצוות הקולינארי שלנו זמין לכם לכל שאלה, בקשה, התייעצות, הערות והארות. האורחים לא יגיעו רק לאכול, אלא הם יגיעו לחוות משהו שהם טרם טעמו…

 

קבלת פנים, ארוחה מרכזית וקינוחים

ההשקעה בחוויה הקולינארית של האורחים הינה גדולה, ולא במקרה. שלב קבלת הפנים באירוע שלכם אורך כשעה לערך, טקס החופה כחצי שעה ואילו רחבת הריקודים עוד כמה שעות. בעוד לכל שלב באירוע יש את הזמן שלו והוא מופיע לפרק זמן ועובר, הרי שהאוכל מככב בכל חלק וחלק באירוע שלכם: טעימות ראשונות בשלב קבלת הפנים, ארוחה מרכזית מיד לאחר החופה וקינוחים בשיאה של רחבת הריקודים. מאחר ומדובר על מוטיב כל כך דומיננטי, חשוב מאד להשקיע בו ולהבטיח את הטוב ביותר. עם "גאיה", אולם אירועים במרכז, אתם תזכו לארח אירוע קולינארי טעים במיוחד!